(+45) 30 26 45 31 kontakt@tlmodesalon.dk

Præsentation

Thorseng Lærche's Modesalon

Ved Susse Thorseng Lærche

Susse Thorseng Lærche har som selvstændig dameskrædderinde de seneste 25 år kreeret individuelle modeller til et stilbevidst klientel med høje krav til håndværk, kvalitet og design. Den individuelle og perfekt pasform af beklædning i udsøgte kvalitetsmetervarer, får den enkelte kvinde til at fremstå stilsikker og elegant under mottoet ”less is more”.

Læs om pavillonerne

Meyns pavilloner var tænkt som boder for forskellige handlende, fra høkervarer til tøj og smykker. Selv et par konditorier skulle betjene det populære kvarter og havens gæster. I perioden 1803-1804 rejstes 16 pavilloner med hvert et enkelt rum 6 alen dybt, 6 alen bredt og 6 alen højt. I vore dage er pavillonerne fredet af myndighederne og der er rift om lejemålene, som bl.a vævere og billedhuggere har nydt godt af. Endog Piet Hein har haft en af de små pavilloner, der vidner så stærkt om nyklassicismen i København.

Hos Thorseng Lærche’s Modesalon er der fokus på elegant og tidløs beklædning, med funktionalitet og klassisk stil, der holder.

Thorseng Lærche’s Modesalon har to placeringer, således at salonen er indenfor rækkevidde for kunder fra hele landet. Den elegante butik og prøverum er indrettet i en af de berømte, smukke pavilloner ved Kongens Have i København, nærmere bestemt Kronprinsessegade 15. Her designes, draperes og tilpasses couture modeller med perfekt pasform i udsøgt kvalitet og med høj grad af diskretion. I værkstedet ved Odense Å, Brobyværk på Fyn arbejder Susse Thorseng Lærche med beklædningsdele fra skitse, design og tilpasning til sidste sting.